Ωράριο Καταστημάτων

5 καταστήματα

Εύκολη Επιστροφή

χωρίς περιστροφές

Μεταφορικά

δωρεάν από 49€ και άνω, και έως 6Kg/Vol*

Funko Pop Vinyl Φιγούρες
Squishmallows
Πρόσφατες εντυπώσεις πελατών
Μέσα σε μια ημέρα ήρθε η παραγγελία μου με box now .. τσακ μπαμ!! Ευχαριστώ πολύ!!
Έυα Μπάκι 15/04/2024
Η καλύτερη εξυπηρέτηση! Το παιχνίδι ήρθε την επόμενη ημέρα από αυτή της παραγγελίας, πολύ σχολαστικά συσκευασμένο. Ευχαριστούμε και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα!
Kokopipi Smaragda 15/04/2024
Πολύ καλό πακετάρισμα. Ακριβώς ότι παρήγγειλα και Πολύ γρήγορη αποστολή! Ευχαριστώ πολύ!!
Basiliki Branaki 06/04/2024
Έλαβα πολύ γρήγορα την παραγγελία μου σε ασφαλή συσκευασία και με ένα όμορφο τσαντάκι δώρου. Σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά.
Elena 05/04/2024
Πολύ ικανοποιημένος από τις αγορές μου, άμεση αποστολή, ταχύτητα και τα παιχνίδια που έχω πάρει ταιριάζουν ακριβώς στην περιγραφή!
D kon 02/04/2024
Άριστη εξυπηρέτηση ποικιλία προϊόντων όλα τέλεια.
Παπαδόπουλος γεωργιος 22/11/2023
Γρηγόρη αποστολή, προθυμία για την επίλυση ερώτησης-αποριας σχετικά με την λειτουργία του παιχνιδιού που παραλάβαμε(5" πριν κλείσει το κατάστημα), ευγένεια......μακάρι όλοι να είχαν αυτήν την αντιμετώπιση όταν παραγγέλνουμε κάτι!!!!!Συνεχίστε έτσι.......Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
Μενια Μπουλουγουρη 08/03/2023
Όσον αφορά το μαγαζί της Ξάνθης πολύ όμορφο και εύκολο να βρεις ότι ψάχνεις γρήγορα. Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και φιλικό!
Argiro 31/12/2022
Παρήγγειλα online και το κατάστημα της Ξάνθης με βοήθησε. Πολύ εξυπηρετικό, γρήγορη παράδοση, κανένα παράπονο.
Sjoerd van Zijll de Jong 20/10/2022
Μεγάλη ποικιλία. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Άψογο το προσωπικό και καλές τιμές. Μπράβο
Tasos Tasioulas 20/02/2024
Ποικιλία παιχνιδιών και όχι μόνο. Κάρτα μέλους με πόντους αγορών στα έξτρα ατού. Προσωπικό φιλικό, κατατοπιστικό και άκρως εξυπηρετικό! Ευχαριστούμε πολύ.
Γιάννης Μπέκιος 26/03/2024
Μεγάλη ποικιλία σέ παιχνίδια
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 22/03/2024
Απευθύνθηκα στο κατάστημα Λάρισας διότι είδα πως υπάρχει διαθεσιμότητα στο προϊόν που με ενδιέφερε! Η εξυπηρέτηση ήταν τόσο άμεση που δεν θα το περίμενε κανείς! Σας ευχαριστώ και πιο πολύ την κα Μαρία..
Maria Zevgoula 02/03/2024

Δίκτυο Καταστημάτων

our Story

Από το 1973 τα παιχνίδια είναι η δουλειά μας. Μοναδική μας έννοια όλα αυτά τα χρόνια, να μοιράζουμε χαμόγελα μέσα από τα ποιοτικά παιχνίδια σε όλα τα παιδιά και μέσα από τις τιμές μας σε όλους τους γονείς

Toys-shop Stores on Map

Παιχνίδια για παιδιά και βρεφικά είδη

Το toys-shop.gr είναι ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) παιχνιδιών στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης παιδικού παιχνιδιού εδώ και 40 χρόνια και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης η οποία ιδρύθηκε το 1968. Επιχειρεί με online και φυσικά καταστήματα . Πολυετείς συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως Mattel, Hasbro, As company, Playmobil, Giochi Preziosi, Peg-Perego, Chicco. Το άνοιγμα του ηλεκτρονικού καταστήματος έρχεται να δώσει πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό στην ποιότητα, την ενημέρωση του καταναλωτή και κυρίως στις χαμηλότερες τιμές.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Συγκατάθεση για cookie